За нас

За нас

Богато разнообразие от стоки и услуги

SkyCity Mall в София е разположен на 27 000 м2 в кв. Гео Милев. Търговският комплекс отваря вратите си на 19 септември 2006 година. Той е на четири нива, а на два етажа над търговската част е разположен развлекателният център.
SkyCity Mall разполага с подземен и наземен паркинг с обща площ 10 000 кв.м. или 320 паркоместа. В сутеренния етаж на площ от 3400 кв.м. е разположен хипермаркет ФАНТАСТИКО.

Със своя прецизен микс от стоки, услуги и развлечения, SkyCity Mall предлага на своите посетители всичко необходимо за дома, гардероба и семейството. SkyCity Mall има над 100 магазина, които осигуряват на клиентите богато разнообразие от стоки и услуги – дамска и мъжка мода, кожени аксесоари, парфюмерия и козметика, бижутерии, обзавеждане за дома, подаръци и опаковки, битова техника и електроника, две книжарници, зоомагазин, хипермаркет ФАНТАСТИКО, аптека, оптики, дрогерия, магазин за цветя и опаковане на подаръци, както и множество обекти в сферата на услугите – ключарско ателие, химическо чистене, телекомуникации, шивашко ателие и часовникар.

В SkyCity Mall има отлично разработени зони за развлечения, които включват ресторант от най-съвременен вид на веригата MyChoice, My Kids Choice за най-малките посетители, солна къща, бутиково атриум кафе, външен обект за закуски и брънч, боулинг зала и съвременен фитнес, част от голяма верига.

В Sky City Mall се отнасяме с много внимание към децата. За тях се предлага широка гама от детска мода, играчки, забавления и уроци по боулинг. Развлекателната зона на търговския център е разположена в най-високата част на сградата и включва 8-пистов боулинг център от веригата Mega Xtreme Bowling. Зоната за развлечения предлага също така и електронни игри, билярд, дартс и други. Зоната за развлечение работи до 24:00 ч., като в извънработното време на търговската зона за удобство на клиентите има предвиден отделен вход.

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.