Golden Rose

Golden Rose е сред козметичните марки на един от водещите турски гиганти „Erkul Kozmetik“. Създаден през 1983 г. и добил повече от 30 години опит, продуктите на „Еркюл“ се предлагат на 5 континента, в повече от 96 страни по света, сред които е и България.
За кратко време марката се налага като една от основните възможности на много жени при избор на козметика, поради високото качество на продуктите и достъпната им цена. Сред големите достойнства на козметиката Golden Rose е и фактът, че се произвежда в модерна фабрика в Истанбул, а всички суровини са с произход от Европейския съюз. Това е сигурна гаранция, че отговарят на стриктните норми, които важат в съюза.

Продуктите с марката Golden Rose са тониращи основи за грим, компактни пудри, ружове, сенки за очи, спирали, червила, гланцове за устни, лакове за нокти. Освен марката Golden Rose компанията има и други утвърдени марки, които са със 100% турски капитал – „Classics“, „Miss Selene“ и „Emily“.
Към днешна дата Golden Rose се продава в 96 страни по света и навсякъде е символ на изключително качествена декоративна козметика на достъпна цена.
В България марката е позната от 22 години, благодарение на официалния представител за страната – IVB Cosmetics Ltd.

Разположение

№ S4

Партер

Уебсайт

https://www.goldenrose.bg/

Работно време

10:00 - 21:00

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.