Little big – LTB

LTB е водеща марка от групата САК. Създадена още през 1994 г. в Истанбул, фирмата успява да се утвърди на световния и роден пазар като от самото начало залага на висококачествена продукция и уникален дизайн. През последните десетилетия LTB бележи голям напредък, като днес марката се предлага в над 4000 магазина по целия свят. Този успех се дължи не само на стратегиите на главното ръководство, но и на екскулзивните екипи на LTB, работещи в девет различни офиса по света.
В България марката се налага от 25 години, като в София могат да бъдат открити 3 фирмени магазина, един от които е в Sky City Mall.
През годините марката LTB се е доказала като лидер на пазара на дънкови и спортни облекла, благодарение на изключително високото качество на своята продукция. Въпреки че дънковият плат е предпочитан материал от LTB, тя използва и редица други материали при дизайна на своите продукти.
Качеството на LTB се осигурява благодарение на млад, динамичен и добре обучен професионален екип и се базира на желанието за удовлетворяване на клиентите, както и проектите на екипа. По този начин, при извършване на нашата дейност, ние се обръщаме към клиентите си с уважение, справедливост и любезност.
Безкомпромисна към качеството на стоките си и съсредоточена във всеки детайл LTB се е превърнала в глобална марка на деним облекла.

Разположение

№ 11

Партер

Телефон

0885 074527

Уебсайт

https://ltbjeans.bg/

Работно време

10:00 - 21:00

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.