LUCY Fashion

LUCY Fashion – Обичаме да ви обличаме!
7 колекции годишно; лимитирани селекции; най-популярните лица от шоу бизнеса като модели на LUCY; изкушаващи награди в социалните мрежи; вълнуваш моден блог; над 55 магазина в цялата страна; компетентен персонал, вложил внимание и емоция в обслужването; съчетание от материи, кройки, размери, смели решения и неочаквани модни авантюри; винаги в тренда, не забравяйки стилната класика… Всичко това е за вас, защото ние сме LUCY Fashion и обичаме да ви обличаме!

Дори вече да е ретро, омаляла, избеляла, всяка дама пази в гардероба си поне една любима рокля.
LUCY Fashion много добре усеща тази вечна любов между роклята и жената и във всяка своя колекция предлага няколко варианта на „Нейно Величество“. Радваме се, че нашите клиентки очакват новите модели като любим моден ритуал и споделят, че с рокля от LUCY си винаги забележима, с дързък силует, женствена и стилна.

С LUCY сезонът „няма какво да облека“ никога не настъпва. В предложенията си към всяка колекция брандът е помислил и за удобство в ежедневието, и за елегантност в спорта, и за романтизма на уикенда, и за строгия, но женствен стил в офиса. LUCY отделя специално внимание на онези мигове, които оставят траен отпечатък в спомените и семейния албум. При нас може да откриете магия от така наречените официални тоалети, с ефекта „тази вечер аз съм хубава“.

Разположение

№ 59

Мецанин

Телефон

0877 864224

Уебсайт

https://lucy.bg/

Работно време

10:00 - 22:00

0
0
0