КАФЕТЕРИЯ ФАНТАСТИКО

В делник или празник, сладките изкушения винаги носят радост.
До магазин ФАНТАСТИКО ще намерите уютна кафетерия с богата сладкарска витрина, печива, сандвичи, фрешове, ароматни напитки и торти.
Насладете се на деня с чаша ароматно кафе, освежаващ фреш, вкусна закуска или сладко изкушение!
Видяхте ли неустоимите предложения?
Всяка сутрин в кафетерията на ФАНТАСТИКО ще намерите вкусни закуски, банички, току-що приготвени сандвичи, пици, ароматни козунаци, понички, еклери, баклавички, пасти, кексчета и още, и още, и още…
Благодарение на разнообразието и редовните доставки, в кафетерията на ФАНТАСТИКО може винаги да разчитате на добри и пъстри „сладки“ предложения всеки ден.

Знаете ли, че ФАНТАСТИКО има собствен цех за торти, в който майстор-кулинари ежедневно приготвят пресни и красиви изделия, подходящи както за ежедневието, така и за най-специалните Ви поводи… Освен стандартни торти, се предлагат и детски, сватбени и бутикови торти, като сами може да изберете вкуса и визията им.
В кафетерията на ФАНТАСТИКО може да разгледате подробен каталог с предложения, както и да направите поръчка, а майсторите-сладкари ще я изпълнят с качество и специално отношение, за да Ви доставят максимална радост!

Освен разнообразието от пресни торти в кафетерията на ФАНТАСТИКО ще намерите и сиропирани изкушения, като реване (също собствено производство), толумби, баклави, скалички, различни видове еклери, голям избор от насипни бисквити, соленки, целувки, множество видове пасти и други.
Предлагат се и продукти на известни български производители, с което сладкарската продукция се разширява и допълва.

Кафетерията на ФАНТАСТИКО ще откриете на ниво -1 в SkyCity Mall, всеки ден от 7:30 до 22:00 часа.
Очакваме Ви!

Разположение

№ 7a

Сутерен

Уебсайт

Работно време

07:30 - 22:00 часа

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.