КОМСЕД

Мотото на Комсед е: Подари щастие!

Горивото на нашите действия е стремежът ни да улесним максимално бъдещите и настоящи родители по пътя им към най-чудесното, но и най-трудно преживяване – отглеждането на техните деца. Как го правим? Като им осигурим всичко необходимо, за да премине всеки етап от детското развитие спокойно и безопасно – и за детето, и за цялото семейство.
Вие пестите време като имате възможност да пазарувате всичко от едно място – бързо, лесно и сигурно!
Фирма КОМСЕД, Верига детски магазини КОМСЕД и КОМСЕД Онлайн са сред водещите и най-бързо развиващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детски принадлежности.
Продуктите ни включват грижа за мама и новороденото бебе, бебешки и детски играчки за всяка възраст, бебешки и детски дрехи и обувки, детски продукти за игра навън, продукти за ученика, продукти (подаръци) за възрастни и др.
Комсед е изключителен дистрибутор за България на водещи световни марки в областта на детските играчки като: LEGO, PLAYMOBIL, DISNEY PLUSH, INTEX, BBURAGO, SES, RAVENSBURGER, NIKKO, ZURU, SMART TRIKE, MGA, MONDO и много други.

Комсед е и директен вносител на MATTEL (Barbie, Monster High, HotWheels, FISHER PRICE и др.) и HASBRO (Nerf, Furby, My little Ponny, Play-do и др.).
Най-пълната гама от продукти на LEGO, PLAYMOBIL и другите марки, както и най-новите серии от тях се предлагат само в магазините на КОМСЕД.
От бебешката гама предлагаме на клиентите си CHICCO, AVENT, NUK, CHIPOLINO, MAYORAL, LORELLI, MUTSY, CANGAROO и много други.
Сред нашите клиенти все по-често са децата на нашите първи клиенти от началото на появата ни на пазара през далечната 1989 година.
Част от нашите ценности е грижата да посрещнем адекватно нуждите на клиентите си и обратната ни връзка с тях, което ни дава възможност да обновяваме асортиментите, да подобряваме услугите си и да се усъвършенстваме. Ето защо се стараем да развиваме постоянно нашия блог, така че да предлагаме качествена и съвременна информация по всички актуални теми, свързани с родителството.

Подари щастие с Комсед!

Разположение

№ 70

Етаж 1

Телефон

0875 333456

0700 13513

Уебсайт

https://comsed.net/

Работно време

10:00 - 21:00

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.