IntesA

От 1992 г. Интеза се занимава с внос, дистрибуция и сервизна поддръжка на заключващи системи и аксесоари. Като лидер на българския пазар фирмата предлага завършени цялостни решения за сигурността на Вашия дом, офис, склад и дори автомобил. Интеза ООД е официален представител на редица световни производители за България като Abloy, Mul-T-Lock, KESO, Silca. Интеза притежава добре развита мрежа от собствени търговски обекти, центрове за обслужване на корпоративни клиенти и верига ключарски ателиета. Компанията разполага още с широка складова база, пакетажен цех и работилница за сглобяване на врати тип „хармоника“.

Търговия с архитектурен обков, заключващи системи, патрони, панти, антипаник брави, разработка на системи „Master Кey“ и картови брави за хотелски и административни сгради, елементи за автоматизиране и задвижване на портали, пешеходни и гаражни врати и бариери, части и аксесоари за заключващи системи, машини за нарязване на ключове, заготовки и оборудване на ключарски ателиета, PVC врати тип хармоника, пощенски кутии, сейфове и каси, стелажи и стелажни системи, ключарски услуги.
Мисията на Интеза ООД е да удовлетворява своевременно възникналите потребности на пазара. Постигаме целта си чрез постоянно обогатяване на продуктовата си гама, партнирайки си със световните производители на заключващи системи.

Разположение

№ 10f

Сутерен

Телефон

0886 210328

Уебсайт

https://intesa.bg/

Работно време

10:00 - 21:00

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.