УниКредит Булбанк – зона за самообслужване

УниКредит Булбанк е една от водещите банки в България и член на УниКредит, успешна Паневропейска търговска банка.
В УниКредит Булбанк предлагат решения за всички предизвикателства и възможности, с които клиентите се сблъскват в своето ежедневие. Стремят се да бъдат доверен и дългосрочен партньор, който дава истинска стойност за клиентите си.
УниКредит Груп действа като един екип на всички свои пазари и бизнес подразделения, за да превърне предизвикателствата на настоящия сценарий във възможности за растеж.

Расте броят на клиентите на УниКредит Булбанк, които предпочитат сами да извършват рутинни банкови трансакции в зоните за самообслужване на банката.
Зоната за самообслужване на УниКредит Булбанк има уникална концепция, която е напълно съобразена с основната цел на УниКредит Булбанк – повишаването на клиентската удовлетвореност.
Дигиталните канали също са предпочитан инструмент за клиентите на УниКредит Булбанк. Всяка секунда клиент получава услуга от УниКредит Булбанк по някой от банковите канали. Това е очаквана тенденция, тъй като ползването на интернет в Европа прогресивно се увеличава.
По данни на Евростат 83.11% от населението в Европа има достъп до интернет. В България процентът 70.4% или 4.5 млн. души. Това означава, че все повече банкови клиенти изискват от банките си да бъдат обслужвани изцяло дистанционно.
Зоните за самообслужване са все по-предпочитани от банковите клиенти.

Зоната за самообслужване на УниКредит Булбанк ще намерите на партера до централния вход на SkyCity Mall.

Разположение

№ 54А

Партер

Телефон

070018484

Уебсайт

https://www.unicreditbulbank.bg

Работно време

06:30 - 22:00 часа

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.