Estil – качество, качество и пак качесто. Качество на продукта, качество на обслужването и качествено изживяване у всеки наш клиент.
Всички тези години ние се стараем да съвместим максимално вашите желания и изисквания с нашия опит, за да създадем оптималните продукти. И не спираме да се учим при всяка следваща среща, с всеки следващ клиент.
Не създаваме само продукти – създаваме начин на живот. И начин на изживяване на определени моменти. Затова никога няма да ни видите да правим компромис с качеството и принципите, които лежат в основата на продуктите ни.
Днес Estil е вече естественият избор за всички, които търсят удобен, здрав и едновременно изключително стилен аксесоар за своите пътувания и своето ежедневие. Все пак динамиката на пътуването винаги ни е привличала, затова дизайнът и производството на куфари и пътни чанти е водещо в нашата дейност. Стараем се винаги да вървим в крак и дори стъпка пред тенденциите в аксесоарите за път. Смятаме, че създаваме не просто средства за удобно и сигурно пренасяне на багаж – ние създаваме стилния и верен спътник на съвременния човек, който е превърнал пътуването в неизменна част от стила си на живот. Спътник, който той и тя ще чувстват съвсем на място до себе си навсякъде, където търсенето на нови предизивкателства ги отведе.

И накрая – щастливи сме, че продължаваме да се учим с всяка стъпка на нашите клиенти. Защото всяко едно тяхно пътуване ни носи нови гледни точки и нов опит, който да предадем на нашата марка и на нашите продукти. Благодарим ви, че ни помагате да растем с Вас!

Разположение

№ 67

Мецанин

Телефон

0899 974450

Уебсайт

https://www.estilbags.com/

Работно време

11:00 - 20:00

0
0
0