MODA ITALIANA

MODA ITALIANA – Българските кожени изделия с европейска визия и качество!
MODA ITALIANA е мястото, където може да намерите огромно разнообразие от дамски и мъжки обувки и чанти, колани и аксесоари за всякакъв повод, създадени от висококачествени естествени материали, при това произведени в България и на много достъпни цени!
Продуктите, които предлагат, са произведени в България съобразно Европейските изисквания и стандарти за качество, с участието на Италиански дизайнери и технолози. Всички модели и материалите, от които те са изработени, са селектирани съобразно последните модни тенденции в Италия, Франция и други европейски страни, които са водещи и определят модните течения при обувките и чантите. MODA ITALIANA следи модните тенденции и предлага винаги актуални модели и най-новите такива, предлагащи се на пазара.
Обувките и чантите, които предлагат, са произведени с най-съвременна техника и от естествени материали, което допринася за тяхното високо качество и съвременен дизайн. Важен фактор, с който фирмата печели доверието на клиентите е непрекъснатото обновяване на продуктите и предлагането на винаги актуални модели, съобразени с модните тенденции навлизащи на пазара.
MODA ITALIANA ще намерите на партера в SkyCity Mall.

Разположение

№ 33

Партер

Телефон

0887 062094

Уебсайт

https://www.modaitaliana.bg/

Работно време

10:00 - 21:00

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.