РИБИ и ТАКЪМИ

Фирма БЕЛОПОЛСКИ Трейдинг ООД е един от лидерите в търговията с риболовни принадлежности, официален вносител на множество Европейски брандове, начело с Trabucco, Pure Fishing, Traper, Salmo и много други.
В магазините от веригата „Риби и Такъми“ се предлагат възможно най-качествените и разнообразни такъми за риболов на най-добра цена.
Фирмата е директен вносител на популярните английски марки MAINLINE, KORDA, GURU и DINSMORES, както и на престижните европейски брандове SALMO, TRAPER и STONFO. От 2013 год. Белополски Терйдинг ООД е официален представител на италианските марки TRABUCCO, RAPTURE и K-KARP. От 2015 год. фирмата става директен вносител и на предлаганите от френско-американския гигант PURE FISHING брандове – MITCHELL, ABU GARCIA, BERKLY, PENN, JRC, SPIDER, GRAYS.

Екипът на „Риби и Такъми“ се гордее също така с постижения в сферата на спортния риболов.
В началото на 2010 год. е регистрирано сдружение “Риби и Такъми”. То има за цел освен да издава риболовни билети, да развива спортния риболов, да подобрява условията за риболов в страната и да спомага на всички свои членове да ловят повече риба при по-добри условия в по-приятна среда.
Към момента сдружение „Риби и такъми“ е най-многобройното в страната, членовете му са над пет хиляди души.

Разположение

№ 26

Партер

Телефон

0884 233930

Уебсайт

https://ribi.bg/

Работно време

10:00 - 21:00

0
0
0