ЗОРА

Фирма ЗОРА е българска компания, наложила се като една от водещите търговски марки на пазара за черна и бяла техника. За своите 29 години компанията разполага с 35 търговски обекти, както и електронен магазин ЗОРА поддържа стабилни и еднакви цени в цялата си търговска мрежа, изгодни условия при покупки на изплащане, разполага със собствен сервиз.
Един от най-големите търговски обекти в сградата на SkyCity MALL е откритият през 2016 година магазин ЗОРА. Разположен на площ от 1100 кв.метра с уникална визия, отличаваща всички обекти на фирмата. Вътрешното оформление съчетава директна видимост и достъпност на отделните стокови зони и улеснява максимално клиентите при избора.
ЗОРА непрестанно инвестира в квалификацията на своите консултанти и можете напълно да се доверите на професионалното им мнение и компетентност.

ЗОРА предлага в своите магазини постоянен богат асортимент от продукти на световни производители, които покриват целия спектър от уреди за дома и семейството. Наред с тях компанията е:
– собственик на запазената марка CROWN за България за черна, бяла, IT и климатична техника.
– изключителен представител за България на техника с марката FINLUX, която e символ за качество, надеждност и икономичност.
–  официален вносител на TV HITACHI,
–  представител и на SHARP за едра бяла техника.

Разположение

№ 103

Етаж 1

Телефон

0879 111032

0879 998207

Уебсайт

https://zora.bg/

Работно време

10:00 - 21:00

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.