В магазин NIKOL ще намерите елегантно, нежно, предизвикателно и удобно висококачествено бельо, голямо разнообразие от бански костюми, чорапи и чорапогащи, нощнички, корсети и секси предложения за по-смелите дами. Стартирайки с най-доброто от българските производители на луксозно бельо, сега в магазини NIKOL можете да откриете модели бельо от цял свят. Изненадваме своите клиенти с нашите специални предложения през цялата година.
Широката гама от марки ни позволява да предлагаме качествено бельо на цени достъпни за всеки. Нашите клиенти могат свободно да направят своя избор и да предпочетат моделите, които отговарят на потребностите и възможностите им. Внимателно подбираме всеки модел, който предлагаме, като се стремим да поддържаме високо ниво, атрактивност и уникалност.

Клиентите ни могат да се възползват от намаленията, които правим през годината, както и да получат подарък, когато пазаруват при нас. Бельото е важна част от нашия гардероб и нашата цел е да предлагаме най-доброто на българския пазар. Разширявайки търговската си мрежа, ставаме все по-достъпни и това е част от успешното развитие на фирма NIKOL.
Нашият екип работи с усмивка и това кара всеки да се върне отново при нас.

Разположение

№ 71+71a

Етаж 1

Телефон

0876 465407

Уебсайт

https://nikol.bg/

Работно време

10:00 - 21:00

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.