Събития

ДЕН НА ДЕТЕТО в SkyCity Mall 🎈

Детски творчески ателиета в SkyCity Mall
По повод 1-ви юни – ДЕН НА ДЕТЕТО, SkyCity Mall организира:
🎭 31 май 2023 г. (сряда) от 18:00 до 19:00 часа – ОТВЪД СТЕНАТАтеатрално приключение за глухи и чуващи деца в MegaXtreme Bowling на етаж 2 в SkyCity Mall
🎥 1 юни 2023 г. (четвъртък) от 17:00 до 19:00 часа – РЕТРО ФОТОГРАФСКА РАБОТИЛНИЦА и МЛАД РЕПОРТЕР
🎨 3 юни 2023 г. (събота) от 11:00 до 13:00 часа – АНИМАЦИОННА РАБОТИЛНИЦА

🎟️ Вход СВОБОДЕН за всички събития

Вижте повече за програмата:
👉 ОТВЪД СТЕНАТА
Вълнуващо театрално приключение, в което глухи и чуващи деца могат да се впуснат и изживеят заедно. Това щуро, смешно-тъжно пътешествие ни отвежда до истината, че стената е просто илюзия, наш личен градеж от страхове. Градеж, който би могъл да бъде срутен единствено, ако се осмелим да бъдем заедно. Спектакълът е създаден, за да могат малките зрители, преживявайки го заедно да опитат да общуват свободно и без страх едни с други, да съборят смело стените.
👨‍👩‍👧‍👧 Представлението е подходящо за деца на възраст 6+ години.

👉 РЕТРО ФОТОГРАФСКА РАБОТИЛНИЦА
Проявяване на снимки по стар метод – цианотайп, по време на който изображение от негатив се копира на хартия – размер 10/15см, чрез взаимодействие с ултравиолетова светлина. По време на работилницата децата ще могат да изработят както снимки, така и фотограми. При изработването на фотограми, децата избират различни предмети и/или шаблони, които полагат в композиция по желание, върху хартията. Осветява се за няколко минути, след което се промива в легенчета с вода и кислородна вода. Подобен е процеса и при проявяването на снимките, но там вместо шаблони и предмети, се използва готов негатив.
👨‍👩‍👧‍👧 Подходяща за деца на възраст 5 – 12 години.

👉 МЛАД РЕПОРТЕР
Деца влизат в ролята на репортери. По предварително уговорена тема децата задават въпроси на клиентите на мола. Двама човека напътстват децата по време на тяхното репортерско приключение. Заснетият материал са обработва.
👨‍👩‍👧‍👧 Подходящо за деца на възраст 7 – 18 години.

👉 АНИМАЦИОННА РАБОТИЛНИЦА
В анимационната работилница децата изработват различни герои и декори, с които да сътворят своя собствена кратка анимация.
👨‍👩‍👧‍👧 Подходяща за деца на възраст 5 – 12 години.

Нямаме търпение да празнуваме заедно 1-ви юни в SkyCity Mall! 🎉
Очакваме Ви!

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.