Събития

Детският кът „MyKids Choice“ отвори врати

Модерен, безопасен и изключително приветлив. Такъв е новият детски кът в SkyCity Mall. Това е мястото, където най-малките могат да се веселят на воля, докато родителите им вечерят в ресторант MyChoice

Детският кът е идеален за посрещане на празници и рождени дни. Разполага с високо квалифицирани аниматори, както и със специална програма. В АРТ работилниците хлапетата никога не скучаят. Аниматорите на MyKids Choice винаги са подготвени със забавни и любопитни игри, подходящи за различни възрасти.

Детски кът MyКids Choice работи от понеделник до неделя от 10:00ч. – 22:00 ч. В детският кът могат да присъстват едновременно най-много 20 деца и тази присъствена бройка не може да се надвишава. Наш ангажимент е да Ви уведомим чрез телефонно обаждане, веднага след като се освободи място по ред на отправено запитване.

Съоръженията в детския кът са предназначени за игра на деца от  3г. до 8г., като на всяко едно съоръжение е обозначена подходящата възрастовата граница /Деца под 3 год. се допускат само с присъствие на родител или придружител, който носи отговорност за престоя на детето в детския кът./

Деца, чиито родители са клиенти на ресторант MyChoice, ползват преференциални условия за престоя на децата си в детски кът MyKids Choice. А тези, чиито родители не са клиенти на ресторанта могат да ползват услугите на детския кът в дните от понеделник до петък от 10:00 – 18:00 часа.

За резервации и организация на рождени дни и празници, обадете се на тел: 0887878727 или пишете на kids@mychoice.bg

Очакваме ви!

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.