Събития

ФАНТАСТИКО в SkyCity Mall отвори врати с изцяло нов облик

Модерна визия, оборудване от ново поколение, десетки хиляди стоки – това е равносметката след 4-месечния мащабен ремонт на супермаркет ФАНТАСТИКО в SkyCity Mall на стойност над  6 млн. лв. Тази сутрин търговският обект отвори врати напълно обновен. „Да вземеш решение да инвестираш в подобрения във време на икономически и здравни изпитания е от най-смелите решения на ръководството ни. Именно тази смелост, вярвам, че ни държи в конкурентно предимство и в услуга на нашите клиенти“, заяви директорът на SkyCity Mall Калоян Пакьов. Изпълнител на проекта е BS Konstructia, а интериорният дизайн е дело на студио Cityscape.

Клиентите на веригата ще имат достъп до над 30 000 артикула. ФАНТАСТИКО залага на качествени продукти от родни производители и световни брандове – свежи плодове и зеленчуци, риба и месо. Кулинарният щанд отново ще е пръв помощник в „приготвянето“ на вкусен обяд или вечеря. Жителите на столичния квартал „Гео Милев“ ще могат да се наслаждават на суши, приготвено на място в супермаркета. Търговският обект разполага с богата зона за био храни и напитки, диетични и диабетични продукти. Винарната предлага богата гама от различни сортове младо и отлежало вино. ФАНТАСТИКО предлага и място за малки удоволствия по време на шопинг – модерна кафетерия със сандвичи, фрешове, торти, печива и др. „Супермаркет ФАНТАСТИКО е емблематичен за търговски център SkyCity. И преди промяната посрещахме десетки хиляди клиенти всеки месец. Очакваме сега интересът да е още по-голям. Жителите на квартала знаят, че могат да открият огромен асортимент във ФАНТАСТИКО“, допълва Калоян Пакьов. Супермаркетът е оборудван с хладилна система от ново поколение, която е не само щадяща природата, но и дава възможност за съхранение на продуктите при оптимални условия. В обекта е инсталиран „енергиен мениджър“ за управление на разходите. 

Обновеният супермаркет ФАНТАСТИКО се намира на ниво -1. „Тук посетителите ни могат да се възползват от изцяло новите обекти – химическо чистене с най-съвременна апаратура, щадяща околната среда, голям зоомагазин, оптика с очен кабинет, магазин за цветя, часовникар, ключарски услуги, сладоледени изкушения, място за опаковане на подаръци, ядки за вкъщи, електронен тютюн, както и услугите на бар маникюр. С радост Ви очакваме и Ви уверяваме, че ще можете да задоволите всички потребности на домакинството си.“, допълва директорът на търговския център. По думите му цялостната модерна визия на търговския център, сътрудничеството с партньорите в епидемичната обстановка, бързите и адекватни бизнес решения в този труден период са причината и днес 97% от търговските площи да са заети. „14 години след отварянето на SkyCity Mall, вярвам, че обновяването е крачката, която ще осигури устойчиво развитие на търговския център и на всички фирми, чиито продукти и услуги, клиентите намират тук“. SkyCity Mall e част от портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП.

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.