Събития

Фитнес център Fast&Fit става част от ФЛАЙС

Скъпи клиенти и приятели,
Фитнес център Fast&Fit става част от ФЛАЙС – една от най-успешните фитнес вериги с дългогодишни традиции в спорта у нас. Като част от ФАНТАСТИКО ГРУП, Fast&Fit се утвърди като един от най-модерните тренировъчни центрове, чийто мащаб, чистота и сърцати треньори се превърнаха в притегателен център за всички, търсещи рестарт за духа и тялото по време на пандемията.
Потенциалът на залата ще бъде доразвит от мениджмънта на веригата ФЛАЙС, която притежава 16 фитнес зали в София. От създаването на веригата през 1994 г. нейна мисия е предлагането на фитнес и възстановителни услуги на глобално ниво.
От днес – 30.03.2022 г. залата вече не е част от портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП, но ще продължи да функционира в SkyCity Mall, ет. 3 под бранда ФЛАЙС. Всички уреди от последно поколение Technogym, спа зоната за релакс и залата за групови тренировки остават на разположение на посетителите.
Закупените до 29.03.2022г. абонаменти за Fast&Fit остават активни до датата на тяхното изтичане и могат да бъдат ползвани при работата на залата под бранда ФЛАЙС. В случай, че клиент не желае да продължи тренировъчния си план, стойността на плана спрямо остатъчния период на ползване ще бъде възстановена.
SkyCity Mall и ФЛАЙС вярват, че с партньорството си ще продължат да развиват фитнес зала от бъдещето, в която всеки търсач на сила, здраве и самочувствие ще влиза като у дома си.

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.