Събития

ОТВЪД СТЕНАТА в SkyCity Mall

ОТВЪД СТЕНАТА е вълнуващо театрално приключение, в което глухи и чуващи деца могат да се впуснат и изживеят заедно.
Спектакълът е необикновено пътуване през един личен вътрешен свят, свят, през който ще ни преведат две прекрасни актриси – чуващата Юлия Коларова и глухата актриса Росица Караджова.
В представлението понятието „стена“ е метафора за всичко онова, което ни разделя и пречи на искреното общуване помежду ни. „Стената“ е онази невидима и често несъзнавана бариера между мен и различния от мен.
Моменти от живота на две същества, различни едно от друго, всяко потънало в своя изолиран малък свят, прерастват в серия забавни епизоди в анимационен стил, в които жестовият, говоримият и визуалният език на кукления театър се преплитат. Това щуро, смешно-тъжно пътешествие ни отвежда до истината, че стената е просто илюзия, наш личен градеж от страхове. Градеж, който би могъл да бъде срутен единствено, ако се осмелим да бъдем заедно.
ОТВЪД СТЕНАТА е спектакъл еднакво разбираем както за глухи, така и за чуващи деца. Той е създаден, за да могат малките зрители, преживявайки го заедно да опитат да общуват свободно и без страх едни с други, да съборят смело стените.

👨‍👩‍👧‍👧 Представлението е подходящо за деца на възраст 6 + години.
🎟️ Вход свободен.
Продукция на Фондация „Арт Бюро“ – Art Bureau в партньорство със Съюза на глухите в България и ОКИ „Дом на културата Красно село”.
Събитието се осъществява с подкрепата на SkyCity Mall

Очакваме Ви на 31 май 2023 г. (сряда) в 18:00 часа в MegaXtreme Bowling на етаж 2 в SkyCity Mall!

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.