Събития

Ресторант MyChoice отвори врати

Уникални ястия, пленяващ дизайн и детски кът посрещат гостите на MyChoice в SkyCity Mall. Богатото меню на ресторанта съчетава класически вкусове и модерни акценти. А богатата винена листа и щедрите бирени вкусове могат да превърнат всяко хапване в специален повод!

Ресторантът е изключително просторен, но в същото време уютен. За усещането за уют допринася и менюто, в което можем да намерим ястия, типични за домашната кухня, както и такива, които прилягат само на Chef готвачи.

MyChoice е място, което лесно се превръща от място за традиционна петъчна вечеря с приятели, в любимия ресторант за специални поводи… както за големи, така и за малки. Освен детско меню, което е подготвено с мисъл и за малките клиенти, ресторантът разполага и с детски кът!

My Kids Choice разполага с място за игра и забавления. За нашите малки гости, а за техните безопасност, сигурност и добро настроение се грижат професионални аниматори. Точно затова детските рождени дни в My Kids Choice са гарантирано забавление!

Основното меню, обедното меню и специалните предложения можете да намерите на /https://www.mychoice.bg/restaurants/restaurant-sky-city/
За резервации и мероприятия в ресторанта: 02/9714498; 0894 777 420
За резервации в детския кът – 088787872

Очакваме ви!

0
0
0