Събития

Творчески ателиета в SkyCity Mall през ЮЛИ

Всяка събота от месец ЮЛИ – заповядайте на детските събития и работилнички в SkyCity Mall! 🎈
Очакваме Ви в събота и започваме точно в 11:00 часа. 😉
SkyCity Mall – партер
Вход СВОБОДЕН

👉 20 юли 2024 г.
Арт ателие „Оцветяване на морски камъчета“ 🐚🖌🎨

Морските камъчета с прекрасни цветове, странни шарки, необичайни форми и всевъзможни миниатюрни красоти са безценни съкровища, които и през останалите сезони напомнят за лятото. 🌞 Още по-красиви ще станат, когато с труд и креативност ги превърнем в произведения на изкуството с аромат на море… ✍️🧑‍🎨 Оцветените морски камъчета са като самото море 🌊 – все същото и никога едно и също и в това е магията. Оцветете вашите морски камъчета, които ще ви напомнят за лятото и в студените дни. 🖌😉

👉 13 юли 2024 г.
Куклен театър „Кучето, което не можеше да лае“ 🎭🐶
Това е една история за приятелство, амбиции, учене и още нещо… Всичко се обърква, когато кученцето 🐕 решава да се научи да лае, но единствените му доброжелатели са Петелът 🐓 и Кравата 🐄, които го обучават – единият проформа, а другият с много агресивна амбиция. Естествено и двамата не могат да го научат да лае, защото му налагат знания, без да се вгледат в неговия талант. Кученцето се научава да кукурига и да мучи. Това му докарва много неприятности с лисицата 🦊, която иска да го изяде. Кучето разбира, че никога няма да се научи да лае, защото всеки го използва за своите амбиции. И точно, когато е най-отчаяно, се появява патето 🦆, което иска да го развесели на всяка цена. Какво ще се случи? Заповядайте, за да видите, че когато се създадат подходящи условия, талантът сам се проявява.

👉 6 юли 2024 г.
Роботика за деца 🤖 „KUBO роботи“ 🦾
Роботиката е клон на техниката, в който са включени дизайна, строежа, управлението и приложението на роботи, както и компютърните системи, нужни за техния контрол, приемане на данни от сензори и обработка на информацията. На заниманията по роботика децата създават алгоритми и програмират робота KUBO, за да изпълнява интересни мисии. Във всеки урок работят с тухлички и създават фигури и конструкции на нещата, които ще изследват с KUBO.

Очаквайте:
👉 27 юли 2024 г. – Арт ателие „Бурканчета с цветен пясък“ 🎨

SkyCity Mall Ви очаква всяка събота през ЮЛИ!

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.