Mega Xtreme Bowling Bar&Dinner

Вкус и забавление на една ръка разстояние

Mega Xtreme Bowling в SkyCity Mall е третият боулинг център от веригата. Залата е изключително подходяща за провеждане на тиймбилдинг партита, фирмени турнири и партита, рождени дни и др. Боулинг центърът разполага с: 3 професионални билярдни маси /американски Пул/; 8 боулинг писти, 4 от които оборудвани със специални прегради за игра на боулинг за деца под 7-годишна възраст; 1 професионална маса за фитбол /джага/; и голямо разнообразие от електронни игри.

Сочни бургери, хрупкави салати, ароматни пици и изкушаващи картофки. Това са само част от ястията в Mega Xtreme Bowling Bar&Dinner. Всяка добра игра и всяка добра компания имат нужда от качествена храна. А менюто с напитки е достатъчно богато, за да удовлетвори вкусовете на клиенти с най-изтънчен вкус. Храната и забавленията вървят ръка за ръка. Можете да ги намерите съвсем близо в SkyCity Mall

Модерният дизайн на Mega Xtreme Bowling Bar&Dinner ни пренася в една уникална атмосфера, която подхожда на менюто, в което е обърнато специално внимание и на най-малките детайли.

Разположение

№ 105

Етаж 2

Телефон

02 / 971 44 98

Уебсайт

skycity@mega-xtreme.com

Работно време

Всеки ден 12:00 - 24:00

0
0
0