My Kids Choice

Забавление и грижи

My Kids Choice е място, където детето ви ще има възможност да се забавлява, да празнува и да си прекара добре под грижите на нашите аниматори. Рождените дни и всякакви тържества за най-малките са нашата специалност. Можем да организираме тематични партита с игри и изненади, а близостта на ресторант MyChoice позволява на „големите“ да празнуват, спокойни, че децата им са на сигурно и забавно място.

Детската площадка на MyKids Choice е отворена от понеделник до неделя от 10:00. – 22:00. В детския ъгъл могат да присъстват едновременно максимум 20 деца и този брой присъстващи не може да бъде надвишен. Нашият ангажимент е да ви уведомим по телефона веднага щом се появи свободно място.

Съоръженията в детския кът са предназначени за деца от 3-годишна възраст. до 8 години, като всяко съоръжение е маркирано със съответната възрастова граница / Деца под 3 години се допускат само в присъствието на родител или придружител, който отговаря за престоя на детето на детската площадка. /

Децата, чиито родители са клиенти на ресторант MyChoice, се радват на преференциални условия за престоя на децата си в детската площадка MyKids Choice. А тези, чиито родители не са клиенти на ресторанта, могат да ползват услугите на детската площадка от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа.

За резервации и организация на рождени дни и празници се обадете на тел: 0887878727 или пишете на kids@mychoice.bg

Разположение

№ 89

Етаж 1

Телефон

0887878727

Уебсайт

https://www.mychoice.bg/

Работно време

Всеки ден 10:00 - 22:00

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.