My Kid’s Choice

Забавление и грижа

My Kids Choice е място, където вашето дете ще има възможност да се забавлява, да празнува и да прекара приятно под грижата на нашите аниматори. Рождени дни и всякакви  тържества  за най-малките са наша специалност. Можем да организираме тематични партита с игри и изненади, а близостта на ресторант MyChoice дава възможност и на „големите“ да празнуват, спокойни, че децата им са на сигурно и забавно място.

Детски кът MyКids Choice работи от понеделник до неделя от 10:00ч. – 22:00 ч. В детският кът могат да присъстват едновременно най-много 20 деца и тази присъствена бройка не може да се надвишава. Наш ангажимент е да Ви уведомим чрез телефонно обаждане, веднага след като се освободи място по ред на отправено запитване.

Съоръженията в детския кът са предназначени за игра на деца от  3г. до 8г., като на всяко едно съоръжение е обозначена подходящата възрастовата граница /Деца под 3 год. се допускат само с присъствие на родител или придружител, който носи отговорност за престоя на детето в детския кът./

Деца, чиито родители са клиенти на ресторант MyChoice, ползват преференциални условия за престоя на децата си в детски кът MyKids Choice. А тези, чиито родители не са клиенти на ресторанта могат да ползват услугите на детския кът в дните от понеделник до петък от 10:00 – 18:00 часа.

За резервации и организация на рождени дни и празници, обадете се на тел: 0887878727 или пишете на kids@mychoice.bg

Разположение

№ 89

Етаж 1

Телефон

0887878727

Уебсайт

https://www.mychoice.bg/

Работно време

Всеки ден 10:00 - 22:00

0
0
0