My Kids Choice

Забавление и грижи

My Kids Choice е място, където детето ви ще има възможност да се забавлява, да празнува и да си прекара добре под грижите на нашите аниматори. Рождените дни и всякакви тържества за най-малките са нашата специалност. Можем да организираме тематични партита с игри и изненади, а близостта на ресторант MyChoice позволява на „големите“ да празнуват, спокойни, че децата им са на сигурно и забавно място.

Детската площадка на MyKids Choice е отворена от понеделник до неделя от 12:00 – 22:00 часа
В детския ъгъл могат да присъстват едновременно максимум 20 деца и този брой присъстващи не може да бъде надвишен. Нашият ангажимент е да ви уведомим по телефона веднага щом се появи свободно място.

Съоръженията в детския кът са предназначени за деца от 3-годишна възраст до 8 години, като всяко съоръжение е маркирано със съответната възрастова граница / Деца под 3 години се допускат само в присъствието на родител или придружител, който отговаря за престоя на детето на детската площадка.

Децата, чиито родители са клиенти на ресторант MyChoice, се радват на преференциални условия за престоя на децата си в детската площадка MyKids Choice. А тези, чиито родители не са клиенти на ресторанта, могат да ползват услугите на детската площадка от понеделник до петък до 18:00 часа.

За резервации и организация на рождени дни и празници се обадете на тел: 0887 878727 или пишете на kids@mychoice.bg

Разположение

№ 89

Етаж 1

Телефон

0894 777420

Уебсайт

https://www.mychoice.bg/

Работно време

Понеделник - Неделя: 12:00 - 22:00 часа

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.